Hodnocení obchodu

5,0 5 hodnocení
Přidat hodnocení
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
T Avatar autora Tony | 3.6.2021
Perfektní zpracování kamenů, Perfektní domluva, doporučuji. :)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 3.6.2021
Tony, děkuji za hodnocení, jsem rád, že jste spokojený. Těším se na další komunikaci.
DK Avatar autora Dana Krejčí | 21.5.2021
Od pana Kempného mám dva úchvatné kameny a určitě nebudou poslední. Nádherná práce, 100 % servis. děkuji a vřele doporučuji
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 2.6.2021
Děkuji za doporučení, děkuji za přízeň. Možno Vás opět něco pěkného zaujme, budu se těšit.
HK Avatar autora Hilda Krnáková | 20.5.2021
Od pána Kempného mám už niekoľko nádherných kamienkov. Každý je úchvatný, jedinečný a jediný na svete. Robia mi radosť a verím, že potešia aj mojich blízkych, keď tu už nebudem. :-)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 2.6.2021
Děkuji srdečně za pochvalu, za pěknou recenzi. Jsem rád, že z kamenů máte radost, tedy plní svůj účel. Samozřejmě je to také hodnota, co přetrvá po generace.
E Avatar autora Eva C. | 28.4.2021
Dobrý den, zakoupený citrínový komplet je krásný, kvalitní brus. Jsem moc spokojena a děkuji. S pozdravem Eva C.
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 3.5.2021
To mě moc těší, jsem rád, že jste spokojená. Děkuji za recenzi.
ZK Avatar autora Zdeněk Kresak | 1.4.2021
Pan Kempný je velmi příjemný, ochotný a hlavně spolehlivý člověk.Jeho práce a výběr kamenů jsou dokonalé,podle nás je to odborník na svém místě. Zdeněk a Jarka
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 6.4.2021
Děkuji za krásnou recenzi, děkuji za důvěru. Vždy je mi potěšením. David Kempný

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 5