Hodnocení obchodu

5,0 19 hodnocení
Přidat hodnocení
5
19x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LB Avatar autora Lucie Bureš | 16.3.2024
Perfektní zpracování obou zakoupených turmalínů - velká spokojenost. Doporučuji pro vstřícný přístup, rychlé dodání a precizní práci. Těším se na další objednávku!
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 18.3.2024
Mockrát děkuji, také se budu těšit.
VK Avatar autora Vít Klimeš | 7.3.2024
Elegantní prezentace, perfektní fota kamenů, rychlé vyřízení objednávky, originální balení. Nádherný kámen s dokonalou linkou brusu ( podélný oktagon ). Těším se na další drahokam od Vás.
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 8.3.2024
Pane Klimeši, to mám radost, děkuji za zpětnou vazbu a doporučení.
ŽN Avatar autora Žaneta Neužilová | 30.11.2023
Nadmíru spokojená :) Doufám, že tu ještě objevím další poklady :)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 1.12.2023
Mockrát děkuji za doporučení! Určitě si zase něco pěkného vyberete, budu se těšit.
JR Avatar autora Jana Radiměř | 16.5.2023
Nádherný opál, který nemá chybu. Mám velkou radost. Super obchod, zasláno ihned. Pan Kempný je profesionální, velmi příjemný a rozumí svému řemeslu. Všechny kameny, které jsem od něj dostala jsou dokonalé. Doporučuji všem.
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 17.5.2023
Paní Radiměř, děkuji za pochvaly, moc si toho vážím. Je mi vždy potěšením.
ZR Avatar autora Zdenek Runstuk | 5.5.2023
Nechal jsem si dělat výbrusy ze svých kamenů, pan Kempný měl velmi vstřícný přístup a upřímný zájem o mou spokojenost a výsledek. Detaily zadání se mnou ochotně konzultoval, nehledě na to že šlo o malé zakázky. Doporučuji
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 9.5.2023
Pane Runštuku, zpětná vazba je pro mě moc důležitá. Vážím si toho. Děkuji.
KE Avatar autora Korbelová Eliška | 16.4.2023
Vřele doporučuji. Objednala jsem citrín. Krásný brus.
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 25.4.2023
Paní Korbelová, děkuji za hodnocení, moc si toho vážím.
AJ Avatar autora Alexandra Jirušová | 11.4.2023
David je super profesionál. Dnes mi přišli nádherné ametisty. Úžasná práce, příjemné a rychlé jednání. Vřele doporučuji
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 14.4.2023
Za pochvalu a vřelé doporučení moc děkuji.
DJ Avatar autora Danka Je | 12.2.2023
Vážený pane Kempný, drahokam mám u sebe, zásilka došla velmi rychle, jak je u Vás zvykem. Sluneční kámen, vybroušený ve Vaší dílně je jedním slovem úžasný. Má nevšední kouzlo a třpyt, které mu vdechnete svým citem pro krásu a dokonalým ručním broušením. Také u Vás nenakupuji poprvé. České granáty od Vás jsou překrásné a opravdu září. Věděla jsem, že to se nedá vyfotit :-) Mám z nich opravdu velkou radost. Dřevěná krabička, ve které drahokamy posíláte, je přesná. Děkuji a s radostí doporučuji. Máte můj obdiv.
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 12.2.2023
Děkuji za krásnou recenzi a radostné doporučení. Zpětná vazba je pro mě důležitá, moc si toho vážím. Ať Vás kameny hřejí na duši :).
JV Avatar autora Jitka Vondráčková | 22.12.2022
Dnes mi přišel nádherný kámen. Danburit. Je dokonalý! ❤️ Obdivuji práci pana Kempného, jeho cit pro zpracování a srdce, které do každého kamene vkládá. Nádherná práce! Moc děkuji a těším se na další spolupráci.
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 29.12.2022
Paní Vondráčková, děkuji za spokojenou reakci, to mě moc těší. Danburit je výjimečný drahokam, ať Vám dělá radost.
Avatar autora Petr Šabouk | 8.12.2022
Jestli hledáte profesionalitu, ochotu a příjemné jednání jste na správném místě :-) Příroda vytvoří, ale David Kempný tomu dá tu krásnou tečku kdy se kámen zjeví v celé své kráse.
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 12.12.2022
Též mám radost. Jsem rád, že se kámen líbí. Děkuji za krásnou recenzi.
AB Avatar autora Anna Briknerová | 14.10.2022
Teď mi přišel. Naprosto úchvatný drahokam, úžasný brus, dokonalá práce. Bude hřát a dělat radost. Děkuji velice panu Kempnému za jeho vytvoření. Za skvělé jednání se zákazníkem a za bleskurychlé doručení. Děkuji moc
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 14.10.2022
Paní Briknerová, jsem rád, že máte z kamene radost. Děkuji za spokojenou reakci a doporučení :).
ĽK Avatar autora Ľudmila Koščová | 1.10.2021
Som nesmierne vďačná, že som natrafila na pána Kempného. Obdivujem jeho prácu, majstrovstvo, komunikáciu so zákazníkom, prezentáciu. Som nadšená z jeho tvorby a že je možné uňho nakupovať. Krásne drahokamy, krásne brusy, vzácne kúsky, dostupné ceny. Nech i naďalej prinášate radosť! :)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 5.10.2021
Paní Koščová, jsem rád, že Vám drahokamy z mé dílny dělají takovou radost. Práci věnuji maximum, výsledek vždy musí stát za to. Děkuji za pochvaly a krásné doporučení, moc si toho vážím. Těším se na další komunikaci :) .
MH Avatar autora Michaela Horpatzká | 20.9.2021
100% doporučuji, objednávám již po několikáté a vždy vše v pořádku. Kameny jsou nádherné, komunikace perfektní, rychlé odesílání, a zásilka vždy krásně zabalena. Poslední kamínek mi nečekaně došel v parádní dřevěné krabičce, která posunula úroveň prezentace ještě výš. Za mě super nápad a děkuji :-)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 22.9.2021
Paní Horpatzká, děkuji za krásnou recenzi, jsem rád, že Vás novinky mile překvapily :). Těším se na další návštěvy a děkuji za přízeň.
HJ Avatar autora Honza Ježek | 30.7.2021
Pan Kempný je jeden z mála lidí, kteří dělají precizní práci se vším všudy - prezentace, zpracování, servis a hlavně oduševnělost. Takto ANO. Zdravím Vás a těším se na další úchvatné výbrusy:-)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 8.9.2021
Pane Ježku, děkuji za pochvaly a krásné doporučení, moc si toho vážím! Těším se na další komunikaci.
T Avatar autora Tony | 3.6.2021
Perfektní zpracování kamenů, Perfektní domluva, doporučuji. :)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 3.6.2021
Tony, děkuji za hodnocení, jsem rád, že jste spokojený. Těším se na další komunikaci.
DK Avatar autora Dana Krejčí | 21.5.2021
Od pana Kempného mám dva úchvatné kameny a určitě nebudou poslední. Nádherná práce, 100 % servis. děkuji a vřele doporučuji
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 2.6.2021
Děkuji za doporučení, děkuji za přízeň. Možno Vás opět něco pěkného zaujme, budu se těšit.
HK Avatar autora Hilda Krnáková | 20.5.2021
Od pána Kempného mám už niekoľko nádherných kamienkov. Každý je úchvatný, jedinečný a jediný na svete. Robia mi radosť a verím, že potešia aj mojich blízkych, keď tu už nebudem. :-)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 2.6.2021
Děkuji srdečně za pochvalu, za pěknou recenzi. Jsem rád, že z kamenů máte radost, tedy plní svůj účel. Samozřejmě je to také hodnota, co přetrvá po generace.
E Avatar autora Eva C. | 28.4.2021
Dobrý den, zakoupený citrínový komplet je krásný, kvalitní brus. Jsem moc spokojena a děkuji. S pozdravem Eva C.
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 3.5.2021
To mě moc těší, jsem rád, že jste spokojená. Děkuji za recenzi.
ZK Avatar autora Zdeněk Kresak | 1.4.2021
Pan Kempný je velmi příjemný, ochotný a hlavně spolehlivý člověk.Jeho práce a výběr kamenů jsou dokonalé,podle nás je to odborník na svém místě. Zdeněk a Jarka
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 6.4.2021
Děkuji za krásnou recenzi, děkuji za důvěru. Vždy je mi potěšením. David Kempný

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 19