Hodnocení obchodu

5,0 8 hodnocení
Přidat hodnocení
5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ĽK Avatar autora Ľudmila Koščová | 1.10.2021
Som nesmierne vďačná, že som natrafila na pána Kempného. Obdivujem jeho prácu, majstrovstvo, komunikáciu so zákazníkom, prezentáciu. Som nadšená z jeho tvorby a že je možné uňho nakupovať. Krásne drahokamy, krásne brusy, vzácne kúsky, dostupné ceny. Nech i naďalej prinášate radosť! :)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 5.10.2021
Paní Koščová, jsem rád, že Vám drahokamy z mé dílny dělají takovou radost. Práci věnuji maximum, výsledek vždy musí stát za to. Děkuji za pochvaly a krásné doporučení, moc si toho vážím. Těším se na další komunikaci :) .
MH Avatar autora Michaela Horpatzká | 20.9.2021
100% doporučuji, objednávám již po několikáté a vždy vše v pořádku. Kameny jsou nádherné, komunikace perfektní, rychlé odesílání, a zásilka vždy krásně zabalena. Poslední kamínek mi nečekaně došel v parádní dřevěné krabičce, která posunula úroveň prezentace ještě výš. Za mě super nápad a děkuji :-)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 22.9.2021
Paní Horpatzká, děkuji za krásnou recenzi, jsem rád, že Vás novinky mile překvapily :). Těším se na další návštěvy a děkuji za přízeň.
HJ Avatar autora Honza Ježek | 30.7.2021
Pan Kempný je jeden z mála lidí, kteří dělají precizní práci se vším všudy - prezentace, zpracování, servis a hlavně oduševnělost. Takto ANO. Zdravím Vás a těším se na další úchvatné výbrusy:-)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 8.9.2021
Pane Ježku, děkuji za pochvaly a krásné doporučení, moc si toho vážím! Těším se na další komunikaci.
T Avatar autora Tony | 3.6.2021
Perfektní zpracování kamenů, Perfektní domluva, doporučuji. :)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 3.6.2021
Tony, děkuji za hodnocení, jsem rád, že jste spokojený. Těším se na další komunikaci.
DK Avatar autora Dana Krejčí | 21.5.2021
Od pana Kempného mám dva úchvatné kameny a určitě nebudou poslední. Nádherná práce, 100 % servis. děkuji a vřele doporučuji
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 2.6.2021
Děkuji za doporučení, děkuji za přízeň. Možno Vás opět něco pěkného zaujme, budu se těšit.
HK Avatar autora Hilda Krnáková | 20.5.2021
Od pána Kempného mám už niekoľko nádherných kamienkov. Každý je úchvatný, jedinečný a jediný na svete. Robia mi radosť a verím, že potešia aj mojich blízkych, keď tu už nebudem. :-)
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 2.6.2021
Děkuji srdečně za pochvalu, za pěknou recenzi. Jsem rád, že z kamenů máte radost, tedy plní svůj účel. Samozřejmě je to také hodnota, co přetrvá po generace.
E Avatar autora Eva C. | 28.4.2021
Dobrý den, zakoupený citrínový komplet je krásný, kvalitní brus. Jsem moc spokojena a děkuji. S pozdravem Eva C.
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 3.5.2021
To mě moc těší, jsem rád, že jste spokojená. Děkuji za recenzi.
ZK Avatar autora Zdeněk Kresak | 1.4.2021
Pan Kempný je velmi příjemný, ochotný a hlavně spolehlivý člověk.Jeho práce a výběr kamenů jsou dokonalé,podle nás je to odborník na svém místě. Zdeněk a Jarka
DK Avatar autora David Kempný (Administrátor) 6.4.2021
Děkuji za krásnou recenzi, děkuji za důvěru. Vždy je mi potěšením. David Kempný

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 8